Ondersteuning Goede Doelen – Webshop

Actie assortiment

Hoe werkt het?

In onze Facebook Shop zijn veel leuke producten te vinden. De producten worden per opbod verkocht. Op deze webshop vind u een deel van de artikelen terug voor een vaste prijs.

Het goede doel

U ondersteunt een goed doel me iedere aankoop. De opbrengst gaat momenteel naar Stichting STILA. Hulp aan economische daklozen. Mensen zonder verslaving of beperking

Pakket dienst

Uw spullen worden verzameld en verzonden. Verzenden via de post 3 werkdagen.

Community op Facebook

Op Facebook hebben wij al jaren een community Ondersteuning Goede Doelen. Deze is momenteel uitgegroeid naar +2000 leden. Hierop worden er vele items verkocht. Als u hier lid bent dan kunt u gratis laten verzenden via onze ophaalpunten in Almere, Amsterdam, Huizen en Lelystad.

Binnenkort zal er ook een ophaalpunt in Almere Zeewolde open gaan. We hopen op deze manier ons afzetgebied te vergroten.

Wilt u ook ophaalpunt worden en zo ons afzetgebied vergroten? Belangrijk is wel dat er iemand uit uw omgeving de bestelde artikelen kan ophalen in Almere of Lelystad b.v. iemand die hier familie heeft of hier werkt. Zo hoeven onze huidige chauffeurs niet te lange afstanden af te leggen wat ten koste gaan van het potje voor het goede doel.

Ga naar onze facebook shop

Goede doelen

Momenteel worden bij ons de volgende goede doelen ondersteunt:

Stichting SUNT! – Upcycling & Recycling

Stichting STILA – Hulp aan economische daklozen

Stichting Samen gaan we het doen – Voedselhulp

Contacteer ons