Onze Missie

Talenten en competenties verbinden is onze missie. Niet alleen op het vlak van de goede doelen en de vrijwilligers maar ook op het vlak van kopers, verkopers en donateurs.

  1. Eén plek om als particulier te doneren.
  2. Eén plek voor ondernemers om zich aan te verbinden.
  3. Eén plek om de competenties en bereidwilligheid van de vrijwilligers in te zetten.
  4. Eén plek waar je als goed doel verbinding vind.

Kortom: een community waar iedereen samenkomt om onze aardbol weer net even iets mooier maken.

Onze community verbind met elkaar.

Verbinden is verbeteren

Waarom is samenwerken belangrijk?

Een ieder weet natuurlijk dat samenwerken heel belangrijk is is als je kijkt naar zowel het zakelijke leven als privé leven. Zonder supermarkt geen eten, zonder springkussen leverancier geen partyverhuur bedrijf. Doch geven wij een paar voorbeelden van onze visie op het gebied van goede doelen.

Talenten en Competenties

Stel partij A heeft een stichting met een juridisch talent. Deze partij kan deze vrijwilliger voor zichzelf houden, maar zij kunnen dit talent ook delen met andere partijen die heel hard op zoek zijn naar dergelijk talenten. Stel partij B heeft een probleem waarmee het juridisch talent kan helpen, hoe mooi zou het zijn als partij A de competenties van dit talent deelt met partij B? Competenties en talent delen heeft hierbij een positief effect op beide partijen.

Promotie en Bereik

Stel partij A heeft iets te verkopen. Deze partij kan zijn eigen community opzetten en daar zijn spulletjes aanbieden en heel hard ernaartoe werken om leden aan zich te laten verbinden, maar deze partij kan ook samenwerken met partij B en hierdoor zijn/haar bereik verdubbelen. Het uiteindelijke doel is in dit voorbeeld namelijk verkopen. Groter bereik is Win – Win! Het kan zijn dat partij B meer verkoopt dan partij A maar wellicht dat partij A meer gedoneerd krijgt. Linksom of rechtsom is samenwerking belangrijk om het bereik te vergroten.

Missie voltooien

Ons uiteindelijke doel is het bereiken van het goede doel. Of partij A dat doel bereikt of partij B, dat doet er niet toe. Er is weer een doelgroep geholpen en daar gaat het uiteindelijk om. Stel partij A heeft een gezin in nood en deze heeft babykleding en een kinderbadje nodig. Deze partij heeft op dat moment geen donateur die deze spullen heeft liggen. Door samenwerking met partij B die wel een donateur heeft is het doel bereikt. Partij A neemt contact op met partij B en deze partij doneert het verkregen spul aan het gezin.

De belangrijkste gedachtegang hierbij is dat we in de wereld van de goede doelen niet met eer strijken. Elkaar helpen helpt.

We zijn er om doelgroepen te helpen. Linksom of rechtsom.

Keywords bij onze missie: #Samenwerking #SamenSterk #SamenNaarBeter #GoedeDoelen #Talent #MissieVolbracht