Sint Weggeef actie

Datum: 21 november 2021

Aanvang: 13:00 uur

Locatie: Live via Facebook https://fb.me/e/2QcalHPSf

Leeftijd: max. 7 jaar tenzij het kind een beperking heeft en nog in sinterklaas gelooft.

Aanwezigheid voor winkans: Verplicht

Via onderstaand formulier kunt u uw kinderen inschrijven voor de Sint weggeef actie. Let op! Heeft u meerdere kinderen, vul dan meerdere malen dit formulier in. Voor ieder kind 1 x. Als u meerdere kinderen op 1 formulier aanmeld dan vervalt helaas uw inschrijving.

Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden. Wij kunnen door inschrijving niet beloven dat de naam van uw kind genoemd wordt.

Het evenement wordt live uitgezonden via onze kanaal op Facebook. Er is dus geen fysieke bijeenkomst. Cadeaus worden via de ophaalpunten van Ondersteuning Goede Doelen verzonden. Het is dus noodzakelijk dat u lid bent van deze groep: https://www.facebook.com/groups/ondersteuninggoededoelen. Lidmaatschap is gratis.

Deelname aan de live is verplicht. Wordt de naam van uw kind genoemd, dan verwachten wij een reactie. Krijgen wij geen reactie dan gaat het cadeau naar een volgende winnaar. Hiermee willen wij voorkomen dat er ongeldige inschrijvingen worden gedaan.

U kunt hier melden dat u meedoet met het evenement. Op die manier ontvangt u een herinnering van Facebook als de live begint. https://fb.me/e/2QcalHPSf